U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 28.04.2024. godine, oko 02,25 časova lišili su slobode lice inicijala S.J. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,81 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 28.04.2024. godine, oko 02,45 časova lišili su slobode lice inicijala S.B. sa područja opštine Teslić, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,57 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 28.04.2024. godine, oko 11,05 časova lišili su slobode lice inicijala D.J. iz Dervente, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,68 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 28.04.2024. godine, oko 20,45 časova lišili su slobode lice inicijala D.L. sa područja grada Doboja, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,35 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakPU Doboj: Uhapšena tri pijana vožača i jedan pješak
Naredni članakDOBOJ: U Paležnici Gornjoj održan noćni turnir u malom fudbalu (FOTO/VIDEO)