U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 26.03.2024. godine, identifikovali su lice inicijala S.M. sa područja grada Derventa za koje postoji osnov sumnje da je isti dan otuđilo određene artikle iz jednog trgovinskog objekta na području opštine Brod. Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenog lica nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 26.03.2024. godine, oko 05.25 časova lišili su slobode lice inicijala S.M. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Stanari, 26.03.2024. godine, oko 20.00 časova lišili su slobode lice inicijala D.K. sa područja opštine Stanari, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,94 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 26.03.2024. godine, oko 22.40 časova lišili su slobode lice inicijala Nj.N. iz Broda, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakAmbasada Rusije: Američko-natovska ubijeđenost o moralnoj superiornosti je ideologija fašizma
Naredni članakDojčinović: Apel voćarima da zaštite svoje zasade (VIDEO)