U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i dva narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 22.03.2023. godine, oko 21,30 časova, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „VW golf” kojim je upravljalo lice inicijala S.H. sa područja grada Doboja, a sa kojim su se u vozilu nalazila lica inicijala E.J. sa područja opštine Doboj Istok, FBiH i D.L. iz Doboja. Ovom prilikom su od lica inicijala S.H. oduzeli zelenu biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine od 1,1 gram. Na osnovu naredbe Osnovnog suda Modriča policijski službenici Policijske stanice Modriča i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj izvršili su pretres navedenih lica i putničkog automobila prilikom čega je u istom pronađen i oduzet novac, kutija u kojoj se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 15,5 grama i vrećica u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine od pet grama. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 23.03.2023. godine, oko 20.00 časova, lišili su slobode lice inicijala S.K. sa područja opštine Teslić, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,86 g/kg.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 23.03.2023. godine, oko 23.15 časova, lišili su slobode lice inicijala I.J. sa područja grada Dervente, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,54g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Rukometaši Sloge sutra dočekuju Gračanicu
Naredni članakДОБОЈ: Ловство кроз вијекове XIX – Ловачке манифестације: Дванаесто и тринаесто дружење на Озрену (ФОТО)