U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 19.02.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u kuću vlasništvo lica inicijala S.A. sa područja grada Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 19.02.2024. godine, oko 00.05 časova lišili su slobode lice inicijala S.F. iz Odžaka, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,41 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 19.02.2024. godine, oko 21.10 časova lišili su slobode lice inicijala B.B. iz Gračanice, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 19.02.2024. godine, oko 21.45 časova lišili su slobode lice inicijala E.A.L. iz Tešnja, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakKako da donirate mlijeko Banci humanog mlijeka u Banjaluci
Naredni članakFond PIO Srpske: Rast penzija usklađivanjem