U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Teslić, 18.12.2023. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u porodičnu kuću vlasništvo lica inicijala N.M. sa područja opštine Teslić. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijskoj stanici Modriča, 18.12.2023. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u porodičnu kuću vlasništvo lica inicijala S.B. iz Modriče. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijskoj stanici Modriča, 18.12.2023. godine, prijavljeno je da je došlo do fizičkog obračuna između više lica na području opštine Vukosavlje. Po navedenoj prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča – Stanično odjeljenje policije Vukosavlje koji su utvrdili da je lice inicijala B.A. sa područja opštine Vukosavlje došlo do porodične kuće lica inicijala F.F. takođe sa područja opštine Vukosavlje, te je istom upućivalo prijetnje i psovke, a zatim ga fizički napalo. Zatim je lice inicijala F.F. zajedno sa licem inicijala B.I. sa područja opštine Vukosavlje zadalo više udaraca po tijelu licu inicijala B.A. prilikom čega je zadobilo tjelesne povrede, a lice inicijala A.A. sa područja opštine Vukosavlje izvršilo oštećenje vozila vlasništvo lica inicijala B.A. Obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je navedeno okvalifikovao kao krivično djelo nasilničko ponašanje.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDodik: Јaka Srbija preduslov mira na Balkanu
Naredni članakObjavljen spot “S ljubavlju hrabrim srcima”; Humanitarni broj 1411 aktivan do 31. decembra (VIDEO)