U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Modriča, 15.11.2023. godine, prijavljeno je da je lice inicijala A.R. iz Vukosavlja fizički napalo oštećeno lice i oštetilo njegovo vozilo. Protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

-Policijskoj stanici Teslić, 15.11.2023. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u dva aparata za usisavanje vozila koji se nalaze u sklopu jedne samouslužne praonice u Tesliću odakle je otuđen novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 15.11.2023. godine, oko 19.30 časova lišili su slobode lice inicijala B.M. iz Modriče, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,56 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 15.11.2023. godine, oko 21.30 časova lišili su slobode lice inicijala B.M. sa područja opštine Teslić, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,91 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 15.11.2023. godine, oko 21.45 časova lišili su slobode lice inicijala J.S. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,83 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 15.11.2023. godine, oko 22.50 časova lišili su slobode lice inicijala S.N. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojne droge „THC“ i „AMP“. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 15.11.2023. godine, oko 23.25 časova lišili su slobode lice inicijala P.T. iz Modriče, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,66 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: U subotu 7. Memorijalni turnir „Miodrag Mićo Mirčetić”
Naredni članakKovačević: Dodik, Šmit i Tramp dogovorili – Donald Dak novi visoki predstavnik u BiH