U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 15.04.2024. godine, oko 23.45 časova lišili su slobode lice inicijala B.Ć. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,90 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijskoj stanici Teslić, 15.04.2024. godine, oko 15.00 časova, prijavljeno je da je došlo do požara niskog rastinja i šume na području opštine Teslić. Požar je lokalizovan od strane pripadnika Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Teslić. Uviđaj će u jutarnjim časovima izvršiti policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Turnir u badmintonu „Sertini open II 2024” biće održan 27. aprila
Naredni članakKako je novi električni Kia SUV osvojio svijet