U organizaciji Badminton kluba „Sertini” iz Doboja, 27. aprila (subota) biće održan turnir u badmintonu „Sertini open II 2024”. Turnir će se odigrati u dvorani dobojske Osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić”, gdje će biti postavljena četiri badminton terena. Ućešće na ovom turniru uzeće takmičari iz cijelog regiona.

Takmičari se će nadmetati u sljedećim kategorijama:

  • početnici (parovi svih kombinacija)
  • mješoviti parovi (muško-ženski)
  • muški dubl
  • ženski dubl
  • muški singl
  • ženski singl

Utakmice će se igrati do 15 poena, s tim što je potrebno osvojiti dva seta za pobjedu. U grupnoj fazi organizovane su sa maksimalno 6 timova ili pojedinaca u singlu po grupi, pri čemu prvoplasirani iz svake grupe nastavljaju takmičenje u eliminacionoj fazi.

Takmičarima će biti obezbijeđene medalje, nagrade, majice, ali i iznenađenja. Takođe, biće organizovana tradicionalna tombola sa odličnim nagradama sponzora, koje će se moći kupiti i prije turnira kao i na samom turniru.

Za one koji preferiraju tradicionalni osjećaj igre, organizator će obezbijediti standardne plastične loptice, dok će se za korištenje pernatih loptica morati dogovoriti unutar timova.

Kotizacija za učešće iznosi 10 evra po igraču, nezavisno o broju kategorija u kojima se takmiči. Registracija učesnika traje do 20. aprila, a kotizacija se plaća na ulazu u dvoranu.

Organizator turnira obećava uzbudljiv dan ispunjen sportom, zabavom i druženjem, uz napomenu da će za sigurnost i osiguranje ličnih stvari svakog učesnika biti zaduženi sami igrači.

Iz Badminton kluba „Sertini” pozivaju sve zainteresovane da se prijave i učestvuju u ovom sjajnom sportskom događaju, obećavajući fer igru i odličnu organizaciju.

Foto: Badminton Klub „Sertini” Doboj

RTV Doboj

Prethodni članakPetrović: Važno da se pokaže da je Srpska svetinja
Naredni članakServisna informacija Policijske uprave Doboj za dan 15.04.2024. godine