U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 14.01.2024. godine, oko 14.00 časova lišili su slobode lice inicijala R.I. iz Broda, zbog upravljanja biciklom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,33 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 14.01.2024. godine, oko 14.20 časova lišili su slobode lice inicijala E.K. iz Doboja, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 14.01.2024. godine, oko 14.25 časova lišili su slobode lice inicijala V.K. iz Doboja, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakMitrović: Ne sudite Srpskoj!
Naredni članakKošarac: Skandalozne Marfijeve tvrdnje o neregularnostima na izborima