U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 11.06.2024. godine oko 22.10 časova lišili su slobode lice inicijala I.S. sa područja grada Doboja, zbog počinjenih prekršaja iz člana 7. (Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) i člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 7. i članom 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 11.06.2024. godine, oko 00.55 časova lišili su slobode lice inicijala B.G. sa područja grada Derventa, zbog upravljanja biciklom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,21 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakKošarac: Konaković – oličenje suverene američke politike
Naredni članakDOBOJ: Uhapšen zbog narušavanja javnog reda