U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

-Policijskoj stanici Modriča, 10.01.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u kuću vlasništvo lica inicijala Z.N. sa područja opštine Modriča. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa u pokušaju.

-Policijskoj stanici Doboj 2, 10.01.2024. godine, prijavljeno je da su otuđene registarske tablice sa vozila koje je bilo parkirano u dvorištu porodične kuće oštećenog lica sa područja grada Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 10.01.2024. godine, oko 18.55 časova lišili su slobode lice inicijala N.L. iz Teslića, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,85 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakKojić: Isak da otkrije i kazni one koji svakodnevno napadaju Srbe u FBiH
Naredni članakVeljanovski: Nastavljamo aktivnosti koje će povećati prihod od naknada