U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 11.01.2024. godine, oko 02.00 časova lišili su slobode lice inicijala M.M. iz Kalesije, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojne droge THC i amfetamin. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 11.01.2024. godine, oko 19.35 časova lišili su slobode lice inicijala M.S. sa područja opštine Modriča, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,34 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakBroćeta: Izmjena Zakona o stanovima – dodatni pritisak na Srbe i imovinu
Naredni članakDOBOJ: Mladi šahisti odmjerili snage sa penzionerima (FOTO/VIDEO)