U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 09.01.2024. godine oko 21.00 časova lišili su slobode lice inicijala I.S. sa područja grada Doboja, zbog počinjenih prekršaja iz člana 14. (Upotreba pirotehničkih sredstava) i člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 14. i članom 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 09.01.2024. godine, oko 08.35 časova lišili su slobode lice inicijala M.M. iz Tešnja, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakPrilikom kupovine cijena hrane najbitnija za 64 odsto građana
Naredni članakBez incidenata na defileu i koncertu, prisustvovalo više od 10.000 građana