U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijskoj stanici Derventa, 08.04.2024. godine, prijavljeno je da su sa jedne radne mašine vlasništvo privrednog društva iz Dervente demontirani i otuđeni električni uređaji. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 08.04.2024. godine, oko 20.45 časova lišili su slobode lice inicijala E.M. sa područja grada Doboja, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 08.04.2024. godine, oko 20.50 časova lišili su slobode lice inicijala M.M. sa područja grada Doboja, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakKošarac: Hari Poter i NATO integracije BiH – odličan naziv za Bećirovićev roman fantazije
Naredni članakCorvette rastura konkurenciju