U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, tri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Teslić, 05.11.2023. godine, prijavljeno je da su izvršene provale u dva parkirana vozila u Tesliću pri čemu su otuđene bankovne kartice. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnih djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 05.11.2023. godine oko 16.00 časova lišili su slobode lice inicijala A.S. iz Dervente, zbog počinjenih prekršaja iz člana 8. (Vrijeđanje) i člana 11. (Ugrožavanje bezbjednosti prijetnjom napada na život, tijelo ili imovinu) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 8. i članom 11. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 05.11.2023. godine, oko 20.05 časova lišili su slobode lice inicijala V.M. sa područja opštine Brod, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,05 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: rmup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakPoreska uprava Srpske: Naplata prihoda dostigla skoro tri milijarde KM
Naredni članakPotpisan sporazum o ukidanju viza između BiH i Ujedinjenih Arapskih Emirata