U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 05.02.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u jedan ugostiteljski objekat u Doboju. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 05.02.2024. godine oko 20.05 časova lišili su slobode lice inicijala Z.S. sa područja grada Derventa, zbog počinjenog prekršaja iz člana 8. (Vrijeđanje) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 8. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 05.02.2024. godine, oko 20.30 časova lišili su slobode lice inicijala Ž.J. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,60 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakFinansijski izvještaj dostavilo 848 pravnih lica
Naredni članakSloga Meridian povela, pa izgubila od moskovskog Dinama