U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Na magistralnom putu, M1-105, u mjestu Vila, grad Doboj, 04.06.2024. godine, oko 10,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala N.M. iz Modriče koje je upravljalo putničkim automobilom marke “VW golf” i lice inicijala B.S. sa područja opštine Petrovo koje je upravljalo teretnim vozilom marke „volvo”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je lice inicijala B.S. vozač teretnog vozila, dok je vozač putničkog automobila lice inicijala N.M. zadobilo lake tjelesne povrede. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraća Doboj, 04.06.2024. godine, oko 21,50 časova lišili su slobode lice inicijala A.K. iz Gračanice, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojne droge „amfetamin” i „THC“ . Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakSrpska bogatija za 25 beba; U Doboju rođeno troje mališana
Naredni članakCvijanovićeva na suđenju Obrenu Petroviću