U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i šest saobraćajnih nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 01.07.2024. godine oko 17,10 časova lišili su slobode lice inicijala R.D. iz Dervente, zbog počinjenog prekršaja iz člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 01.07.2024. godine, oko 15,55 časova lišili su slobode lice inicijala R.M. sa područja grada Prijedor, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,91 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 01.07.2024. godine, oko 19,30 časova lišili su slobode lice inicijala M.K. iz Gračanice, FBiH, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.
-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 01.07.2024. godine, oko 23,50 časova lišili su slobode lice inicijala D.K. iz Doboja, pješaka zbog kretanja kolovozom pod dejstvom opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 124. Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakKošarac: Insistirao sam da Srpska bude domaćin skupa
Naredni članakUIO BiH: Prihodi od indirektnih poreza veći za 422 miliona KM