Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 24.06.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i četiri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom. 

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 24.06.2019. godine, prijavljeno je da se lice G.M. nalazi ispred ulaznih vrata kuće oštećenog lica iz Doboja te da je  istom u prethodnom periodu preko društvene mreže upućivalo prijeteće riječi. Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Ugrožavanje sigurnosti“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska uprava Doboj, 24.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica N.B., D.K. i E.A.-S., svi sa područja opštine Tešanj, FBiH, zbog osnova sumnje da su izvršila četiri  krivična djela „Krađa“.

            Policijska stanica Doboj 2, 24.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica M.A. sa područja grada Doboja,   zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

            Policijska stanica Petrovo, 24.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica V.D. sa područja opštine Petrovo, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close