U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana  su dva krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira.  

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Derventa, 11.07.2021. godine, prijavljeno je da je prethodnog dana u večernjim časovima lice inicijala Đ.T. iz Dervente, na Trgu Pravoslavlja u Derventi polomilo sedam metalnih stubova. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Rad po navedenom se nastavlja.

Policijskoj stanici Teslić, 11.07.2021. godine, oko 00, 15 časova, prijavljeno je da je došlo do tuče na gradskom trgu u Tesliću. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su na licu mjesta zatekli oko 150 građana među kojima su bila povrijeđena lica inicijala M.B. i N.J., oba sa područja opštine Teslić i istima je ukazana potrebna ljekarska pomoć. Policijskoj stanici Teslić oko 01, 10 časova, prijavljeno je da je isto veče oko 00, 45 časova lice inicijala M.R. upravljajući putničkim automobilom marke „VW passat” kada se  zaustavilo  na semaforu u blizini gradskog trga u Tesliću u tom momentu  je neko iz mase flašom razbio prednje vjetrobransko staklo usljed čega je oštećen i krov na vozilu kao i bočno staklo, a tom prilikom je i suvozač iz navedenog vozila lice inicijala S.Š. sa područja opštine Teslić zadobilo povredu lakta kroz otvoren prozor. Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenik Policijske stanice Teslić M.L. je zadobio tjelesnu povredu u predjelu potkoljenice koja je najvjerovatnije nanesena nepoznatim tvrdim predmetom i istom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić. O svemu je obaviješten  dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela nasilničko ponašanje. U toku je rad po navedenom.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 11.07.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala Ž.N. sa područja opštine  Teslić, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 54 g/kg.    

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 11.07.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala B.S. iz Vukosavlja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 14 g/kg. Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 11.07.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala M.P. iz Doboja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 68 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakĐokovićeva 329. nedjelja na prvom mjestu ATP liste
Naredni članakDOBOJ: U Stanovima održan Prvi Ivanjdanski turnir u malom fudbalu (FOTO)