U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je šest  krivičnih djela i dvije saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Doboj 2, 04.11.2021. godine, prijavljeno je da je u prethodnih mjesec dana na području Grada Doboja izvršena bespravna sječa šume, ukupne drvne mase od 21, 91 m3. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela šumska krađa.

Policijskoj stanici Derventa, 04.11.2021. godine, prijavljeno je da je prilikom kontrole potrošnje električne energije u dvorištu kuće vlasništvo lica inicijala Z.Ć. sa područja Grada Derventa, uočeno skidanje plombe operatera distributivnog sistema sa mjernog uređaja. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela krađa energije.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 04.11.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala M.S. sa područja Grada Doboja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,24 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Fudbaleri Sloge gostuju u Novom Gradu
Naredni članakKovačević: Poziv opoziciji na nacionalno jedinstvo, pokazati da je Srpska na prvom mjestu