U Banjaluci je u toku sastanak predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića sa gradonačelnicima, načelnicima opština, direktorima javnih preduzeća, predstavnicima institucija i ustanova Srpske na kojem će biti predstavljene mogućnosti i načini saradnje na projektima sa Saudijskim fondom za razvoj.

Sastanku prisustvuje i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Sastanku prisustvuje više od 200 učesnika, među kojima su ministri u Vladi Srpske – porodice, omladine i sporta Selma Čabrić, trgovine i turizma Denis Šulić, prosvjete i kulture Željka Stojičić, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Savo Minić, pravde Miloš Bukejlović, rada i boračko-invalidske zaštite Danijel Egić, za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Bojan Vipotnik, ministar unutrašnjih poslova Siniša Karan.

Prisutni su i ministri energetike i rudarstva Petar Đokić, za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Željko Budimir, zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić, saobraćaja i veza Nedeljko Čubrilović, kao i ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Zlatan Klokić.

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Republike Srpske do sada je započelo i uspješno privelo kraju evaluaciju na dva projekta sa Saudijskim fondom za razvoj.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prethodni članakNa graničnim prelazima uhapšeno sedam lica
Naredni članakPredstavljene mogućnosti saradnje sa Saudijskim fondom za razvoj; Dodik: Važno održati finansijsku stabilnost (FOTO)