U sportskoj dvorani u Maglaju održana je završnica Respect lige za 2006 i 2008. godište. U konkurenciji 2006. godište pobjednik lige je Napredak iz Zavidovića koji je u finalu savladao ekipu Rudanka Omorika P.E.T rezultatom 4:0. Treće mjesto osvojio je Di five iz Doboj Istoka koju su savladali Fortunu iz Zenice nakon penala 3:2. Za najboljeg golmana proglašen je Rijad Sinanović iz Napretka, dok je najbolji igrač Ognjen Vasilić iz ekipe Rudanka Omorika P.E.T.

U konkurenciji 2008. godište pobjednički pehar priglio je domaćin Sportino Ma koji su u finalu savladali Rudanku Omorika P.E.T nakon penala 3:2 u regularnom je bilo 1:1. Na treću stepenicu pobjedničkog postolja popela se  ekipa Napredak iz Zavidovića trijumfom protiv ekipe Di five rezultatom 3:2. Najbolji čuvar  mreže na turniru je Željko Đukić (Rudanka Omorika P.E.T), a  najbolji igrač je Tarik Čolić (Sportino Ma).

REZULTATI:

  1. GODIŠTE:

Polufinale: Rudanka Omorika P.E.T (Rudanka-Doboj) – Di five (Doboj Istok) 2:0, Napredak (Zavidovići) –Fortuna (Zenica) 6:0.

Za treće mjesto: Di five – Fortuna 3:2 (penalima).

Finale: Rudanka Omorika P.E.T – Napredak 0:4.

  1. GODIŠTE:

Polufinale: Rudanka Omorika P.E.T – Di five 1:0, Napredak – Sportino Ma (Maglaj) 1:3.

Za treće mjesto: Di dive – Napredak 2:3 (penalima)

Finale: Rudanka Omorika P.E.T. – Sportino Ma 1:1 penalima 2:3.


RTV Doboj
Nenad Vasić

Prethodni članakZUPČANIK EXTRA KUP: Bijeljinsko finale
Naredni članakFAIR PLAY LIGA BUDUĆIH ŠAMPIONA: Proleteru dvije, Don Bosco-u jedna titula