Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da osma redovna sjednica Narodne skupštine bude održana u srijedu, 6. marta, sa početkom u 10.00 časova.

Na predloženom dnevnom redu je 19 tačaka, između ostalog, Prijedlog Programa rada Narodne skupštine Republike Srpske za 2024. godinu, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Porodičnog zakona, po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o parničnom postupku, po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o vanparničnom postupku, po hitnom postupku i Prijedlog zakona o očuvanju kulturnog i istorijskog nasljeđa Svetog manastira Hilandar, prijedlog predsjednika Republike.

Pred poslanicima bi trebalo da se nađe i Nacrt zakona o samostalnim preduzetnicima, Nacrt zakona o pripajanju dijela grada Zvornik opštini Lopare i Prijedlog budžeta Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske za 2024. godinu.

Na predloženom dnevnom redu je i Izvještaj o poslovanju Investiciono-razvojne banke Republike Srpske Banjaluka i fondova za 2022. godinu sa Izvještajem nezavisnog spoljnog revizora, a preostale tačke možete pročitati ovdje.

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske usvojio je i Odluku o prisustvu sjednicama Narodne skupštine i sjednicama odbora nevladinih organizacija, udruženja, sindikata i drugih subjekata u 2024. godini.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prethodni članakBukejlović: Promjene odredbe o raspolaganju imovinom maloljetnog djeteta (VIDEO)
Naredni članakDodik: Zaštitićemo naša nalazišta magnezijuma u Loparama (VIDEO)