Servisne informacije

Putevi: Vlažni kolvozi zbog kiše

Slabija kiša koja pada u pojedinim krajevima Republike Srpske i Federacije BiH uslovljava mjestimično vlažne i klizave kolovoze, dok slabije jutarnje magle, mjestimično, ima u kotlinama, uz rijeke i na dionicama u višim predjelima.

U usjecima i pored kamenih kosina mogući su sitniji odroni kamenja i zemlje na kolovoz, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Od sutra do ponedjeljka, 14. oktobra, od 7.00 do 17.00 časova zbog sanacionih radova na magistralnom putu Banjaluka-Čelinac u mjestu Ada saobraćaj će se odvijati jednom trakom.

Jednom trakom saobraćaj će se odvijati i na dionici puta Klašnice-Prnjavor u mjestu Potočani, gdje se nastavljaju radovi na popravci kolovoza radnim danima od 8.00 do 17.00 časova.

Sutra od 10.00 do 14.00 časova, zbog minerskih radova, najavljene su povremene desetominutne obustave saobraćaja na dionici regionalnog puta Istočno Sarajevo-Trebević-Pale, na lokalitetu Miljevićka krivina-Zlatište.

U toku je i rekonstrukciji regionalnog puta Lukavica-Pale, kao i radovi na proširenju mosta, zbog čega je izmijenjen režim u odvijanju saobraćaja, sa postavljenom signalizacijom.

Foto: N.N.

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close