Poco C65 je stigao kao nasljednik Poco C55 modela, a korisnicima donosi bolje kamere i brže punjenje.

Novi pametni telefon ima 6.74-inčni IPS LCD ekran sa vršnom svjetlinom od 600 nita i rezolucijom od 1.600 x 720 piksela. Ovaj zaslon ima TUV certifikat za nisku emisiju plavog svjetla te raspolaže i sa DC zatamnjenjem. Poco C65 smartfon nudi dvije mogućnosti otključavanja i to preko kapacitivnog senzora otiska prsta koji je postavljen u tipku za uključivanje ili pak otključavanje prepoznavanjem lica preko selfie kamere. Ovaj uređaj također ima 3.5 mm priključak za slušalice.

Kao i njegov prethodnik, Poco C65 radi na 12nm MediaTek Helio G85 procesoru, ali za razliku od prethodnika nudi memorijske opcije od 6 GB i 8 GB RAM-a. Prednja kamera je nadograđena sa 5 MP na 8 MP, dok se na stražnjoj strani ovog pametnog telefona našla 50 MP glavna kamera sa otvorom blende f/1.8 i 2 MP makro kamera sa otvorom blende f/2.4.

Poco C65 pametni telefon ima bateriju sa kapacitetom od 5.000 mAh koja podržava punjenje od 18W, no u kutiji sa ovim smartfonom se nalazi punjač od 10W. Ključna nadogradnja kod Poco C65 modela u odnosu na njegovog prethodnika je prelazak na USB-C priključak.

Poco C65 pametni telefon dolazi u memorijskim konfiguracijama od 6/128 GB i 8/256 GB te će kupcima biti dostupan u crnoj, plavoj ili ljubičastoj boji. Pojedinosti o cijenama i dostupnosti još nisu objavljene, ali budući da se radi o pametnom telefonu C serije možemo očekivati da će biti vrlo pristupačan.

Foto: Poco

Izvor: Nezavisne

Prethodni članakPrvi pogled u novu Panameru
Naredni članakAndroid 14 će uskoro olakšati podršku aplikacijama za passkey-eve