Treći pješadijski /Republika Srpska/ puk Oružanih snaga BiH predao je raport u kasarni Kozara u Banjaluci srpskom članu Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću.

U Kasarni Kozara u Banjaluci održava se prijem povodom pravoslavnog Božića koji organizuju komanda Šeste pješadijske brigade Oružanih snaga BiH sa komandama i jedinicama.

Prethodno je održana Sveta arhijerejska liturgija, koju je služio Njegovo preosveštenstvo episkop bihaćko-petrovački Sergije.

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić posebno je zahvalio vojnicima na pomoći koju su pružili stanovništvu u vremenskim nepogodama.

Prijemu, čiji je domaćin zamjenik ministra odbrane BiH Boris Jerinić, prisustvuju i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Vlade Srpske Željka Cvijanović, ministar industrije, energetike i rudarstva Petar Đokić, ministar rada i boračko-invalidske zaštite Milenko Savanović, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i direktor Policije Darko Ćulum.

Svečanosti prisustvuju poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić i predstavnici drugih nevladinih organizacija proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskog rata, te pripadnici Trećeg pješadijskog (Republika Srpska) puka Oružanih snaga BiH.

Na prijemu su i predsjednik SDS Vukota Govedarica, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, kao i predstavnici brojnih institucija BiH i Republike Srpske, međunarodnih snaga u BiH, te zvanice iz javnog, političkog i društvenog života Republike Srpske i BiH.

Božićni prijem organizuju komanda Šeste pješadijske brigade Oružanih snaga BiH sa komandama i jedinicama u kasarni “Kozara” u Banjaluci.

(BN)
Foto: NN

Prethodni članak24. Božićno-novogodišnji turnir „Doboj 2018“
Naredni članak24. BOŽIĆNO – NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU ”DOBOJ 2018”: VUČIJAK I SDS OSJEČANI IDU DALJE