Ekipe Dvorac „Bejići“ Usora i Jugo team Slovenija, novi su učesnici četvrtfinala seniorskog dijela turnira. Njihov rival u grupi „B“ – Kort marketi iz Dervente nije se pojavio iz nepoznatih razloga, pa su „Bejići“ i Slovenci odigrali međusobni duel za prvo mjesto u grupi, a tim iz Usore slavio je pobjedu lakše nego što se to očekivalo.

Odigrano je i šest mečeva veteranskih ekipa u grupama „A“ i „B“, a plasman dalje obezbijedili su Proda komerc iz Doboja i Fair-play Novi Šeher, odnosno Veterani Usora i Pekara „Tutnjević“ iz Stanara.

Danas su na programu utakmice seniora i veterana u grupama „C“, a prvi susret u dvorani SŠC u Doboju počinje u 17 časova.

Rezultati i strijelci: srijeda, 10. januar:

Seniori, grupa „B“

Jugo team Slovenija – Dvorac „Bejići“ Usora 1:6 (Haris Kurdić – Antonio Avgustinović 3,Mehmed Ramić 2, Ilija Pranjić)

Veterani:

Grupa „A“

  1. odred Specijalne brigade policije Doboj – Proda komerc 3:6 (Branislav Stjepanović 2, Dalibor Marković – Oliver Cvijetić 2, Savo Mihajlović 2, Dražen Filipović, VedranSofić), Proda komerc – Fair-play Novi Šeher 4:4 (Dražen Filipović, DarioProdić, Savo Mihajlović, Dražen Vasiljević – Ivan Miličević 3, Dragan Lupić), Fair-play Novi Šehar – 5. odred SBP 2:0 (Ivan Miličević, Bojan Tomas)

Tabela:

Proda komerc                    1   1   0      10:7     4

Fair-play Novi Šeher      1   1   0        6:4      4

5. odred SBP                         0 0   2        3:8     0

Grupa „B“

Pekara „Tutnjević“ Stanari – Veterani Usora 2:2 (Dragan Ninković, Saša Vasiljević – Dejan Martinović 2), Magbet Lukavac – Pekara „Tutnjević“ Stanari 0:0, Veterani Usora – Magbet Lukavac 0:0

Tabela:

Veterani Usora                          0   2   0         2:2        2

Pekara „Tutnjević“                 0   2   0         2:2        2

Magbet Lukavac                       0   2   0         0:0        2

 

(RTV DOBOJ)

Prethodni članakOblačno uz kišu, temperatura do 15 stepeni
Naredni članakPočasna jedinica predala raport Ivaniću