Sutra (nedelja) 25.marta u sali Osnovne škole Vuk Stefanović Karadžić održaće se polufinalni turnir prvenstva Republike Srpske u odbojci u ženskoj konkurenciji. Za plasman u finalni turnir za prvaka Republike Srpske u ovom uzrastu borit će se Inova iz Banja Luke, Crvena zvijezda iz Obudovca i domaća ekipa Panter iz Doboja. Plasman u završnicu ostvariće dvije prvoplasirane  ekipe sa ovog turnira.

Takmičenje počinje u 10 sati a prvu utakmicu odigrat će domaći Panter i Crvena zvijezda, od 12 sati na teren će Panter i Inova, a od 14 sati igraće Crvena zvijezda i Inova.

­­-Najbolje pionirske ekipe RS ovog vikenda bore  se za plasman na finalni turnir a među njima i dobojski Panter. Šest najboljih ekipa podijeljeno je u dvije grupe i međusobno će se nadmetati da izbore plasman među četiri najbolje. U nedelju će u Doboju da odmjere snage Inova iz Banja Luke, Crvena zvijezda iz Obudovca i naš Panter. Mi smo napravili podvig samim plasmanom u ovo društvo, ali pokazaćemo da imamo snage i kvalieta da iznenadimo favorite. Naši protivnici su više puta bili šampioni RS u ovom uzrastu, dok je ovo za nas prvi put i tek treba da stičemo iskustvo. Jednom je David pobijedio Golijata i mi želimo pokazati da su čuda moguća. Prvu utakmicu na turniru igraju domaći Panter i Crvena zvijezda od 10 sati. –rekao je Dejan Čalaković trener OK Panter.

RTV Doboj
Nenad Vasić

Prethodni članakŠkoda nikad traženija: Česi moraju da naprave novu fabriku
Naredni članakPRVA LIGA REPUBLIKE SRPSKE ZA RUKOMETAŠICE: Lider pao u Doboju !