U sali Osnovne škole Vuk Stefanović Karadžić u Doboju održan je polufinalni turnir prvenstva Republike Srpske za odbojkašice u pionirskoj konkurenciji. Plasman u završnicu za prvaka Republike Srpske ostvarile su Crvena zvijezda iz Obudovca i domaći Panter iz Doboja.

U prvoj utakmici sastale su se Crvena zvijezda i domaća ekipa Panter gdje su slavile Obudovljanke 2:1. U drugom susretu Panterke su savladale Inovu iz Banja Luke maksimalnim rezultatom 2:0 te tako ostvarile plasman u završnicu među četiri najbolje ekipe u Republici Srpskoj gdje će se boriti za šampionsku titulu. Crvena zvijezda je zabilježila i drugu pobjedu savladavši Inivu rezultatom 2:0.

Treba reći da odbojkaški klub Panter uprkos teškoj finansijskoj situaciji, odnosno hroničnoj besparici bilježi sjajne rezultate. Uz ovaj uspjeh pionirki veliki rezultat ostvarila je seniorska ekipa koja će se na finalnom turniru boriti za ulazak u Prvu ligu Republike Srpske. Ove djevojke zaslužuju veću podršku svih onih koji mogu pomoći.

Za ekipu Panter nastupale su: Lorena Mikić, Jelena Mihajlović, Jovana Panić, Anita Todorović, Lidija Kuđeljić, Marija Jović, Lana Draganović, Jovana Lazarević, Marija Dragaš, Ivana Kovačević, Marina Marjanović i Martina Todorović. Trener: Jelena Kuzmanović.

RTV Doboj
Nenad Vasić

Prethodni članakPREMIJER LIGA BiH: Umalo od gotovog veresija
Naredni članakŽelite promjenu u karijeri?