Apple se navodno sprema da lansira AirPods 4 kasnije ove godine. Mark Gurman iz Bloomberga, koji je obično precizan u svojim izvještajima, sada otkriva više informacija o bežičnim slušalicama sljedeće generacije. Prethodno je izvijestio da će tehnološki div sa sjedištem u Kupertinu predstaviti dva nova AirPods 4 modela.

Gurman kaže da će masovna proizvodnja AirPods 4 početi u maju putem partnera GoerTek i LuxShare Precision. Verovatno će stići zajedno sa iPhone 16 serijom u septembru ili možda mjesec dana kasnije u oktobru. Tehnološki div  cilja na proizvodnju između 20 do 25 miliona jedinica bežičnih slušalica sljedeće generacije. Procjene proizvodnje su takođe veće u poređenju sa prethodnim modelima.

Očekuje se da će Apple predstaviti AirPods 4 u dva modela. Navodno su kodirani kao B768E i B768M. Prvi se naziva “entry”, dok bi drugi mogao da bude “mid-tier”. Dolazak ovih bežičnih slušalica rezultiraće ukidanjem drugih i trećih generacija AirPods slušalica. To znači da će linija AirPods uključivati entry-level i mid-tier AirPods 4, AirPods Pro (2. generacija) i AirPods Max.

Prema ranijem izvještaju, očekuje se da će AirPods 4 imati novi dizajn, poboljšanu udobnost, USB-C priključak i još mnogo toga. Navodno, mid-tier model će imati ANC (aktivno uklanjanje buke) i Find My funkciju praćenja koja se nalazi na AirPods Pro slušalicama, prenosi portal IT Vesti.

Gurman takođe navodi da osvježenje AirPods Pro modela neće stići do sledeće godine. Trenutna generacija očekuje se da dobije režim slušnog aparata u nadolazećem iOS 18.

Foto: PrintScreen/YouTube

Izvor: Nezavisne

Prethodni članakGreška koju prave mnogi vozači može da uništi motor
Naredni članakKako da vam rezultati pretrage na Google-u budu precizniji