Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena danas poslaničkom raspravom o izvještaju o radu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za 2023. godinu.

Prenos zasjedanja pratite od 10 časova na RTRS plus i našem portalu.

Na dnevnom redu su i izvještaj o radu i finansijski izvještaj Komisije za koncesije Republike Srpske za 2023. godinu, te godišnji izvještaji za prošlu godinu Ombudsmana za djecu i Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH.

Poslanici će razmatrati i godišnji izvještaj o rezultatima aktivnosti Institucije ombudsmana za ljudska prava BiH za prošlu godinu, informaciju o odlukama o pomilovanju u 2023. godini, kao i informaciju o obavezama koje za BiH i Republiku Srpsku proističu iz procesa pridruživanja EU sa pregledom mjera i aktivnosti realizovanih tokom 2023. godine.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske kod Razvojne banke Savjeta Evrope po projektu rekonstrukcije, izgradnje i opremanja objekata četiri psihijatrijske ustanove Srpske.

Poslanici će razmatrati i prijedlog odluke o davanju saglasnosti za otuđenje pokretne imovine – službenih vozila Јavnom preduzeću Radio-televiziji Republike Srpske, kao i Prijedlog zakona o posebnom registru i javnosti rada neprofitnih organizacija.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prethodni članakU Banjaluci prva konferencija “Zdrave zajednice u BiH”
Naredni članakMUP Srpske pristupio implementaciji sistema “Pronađi me” (VIDEO)