OZRENSKI SOKOLOVI – BORAC (K) 2:1 (1:0)

BOLJANIĆ: Strijelci:1:0 B.Jaćimović u 7, 1:1 Nukić, 2:1 Marko Mišić. Stadion: Ozrenski sokolovi. Gledalaca:100. Sudija:Dejan Lazić (Doboj). Pomoćnici: Dejan Jokić i Mirnes Halilović (Doboj). Delegat: Ninoslav Ćelić (Kostajnica). Žuti kartoni: Marko Mišić (Ozrenski sokolovi), Odobašić, Matinjanin (Borac).

OZRENSKI SOKOLOVI: Dragić, Đukić, Trifković, S.Jaćimović, Đurić, Kršić, B.Jaćimović, Pejić, Marko Mišić, Antonić, Lazarević.

BORAC: O.Imamović, Kobiljar, Halilović, Kovačević, E.Imamović, Bečić, Blažanović, Veličanin, Njemčević, Odobašić (od 59.minuta Nukić), Žilić (od 56. Matinjanin).

Igrač utakmice: Boris Jaćimović (Ozrenski sokolovi)

Derbi utakmica desetog kola međuopštinske lige Doboj u Boljaniću između domaće ekipe Ozrenski sokolovi i lidera prvenstva Borca iz Kotorskog završena je neslavno. Naime gosti su u 88. minutu nezadovoljni suđenjem napustili teren, pa je glavni sudija Lazić bio primoran da odsvira kraj.
U tom trenutku domaći su imali vođstvo 2:1.

Već u ranoj fazi meča tačnije u 7. minutu Boris Jaćimović doveo je Sokolove u vođstvo 1:0. S tim rezultatom se otišlo na odmor.
U nastavku Kotorani su krenuli agilnije imali su inicijativu kako bi dosli do izjednačenja. To im je pošlo za rukom u prvih 20 minuta nastavka kada je Nukic postigao gol za 1:1. Nekoliko minuta kasnije Boris Jaćimović probio je po strani uputio loptu u šesnaesterac koju prihvata Marko Mišić i posprema je u mrežu za 2:1 i veliku radost domaćih navijača.

Kao što smo već rekli gosti su dva minuta prije isteka regularnih 90 minuta demonstrativno napustili teren. Takvo ponašanje bez obzira na sve je za svaku osudu.

Izjave aktera pogledajte u našoj emisiji Sportski pregled koja je na programu sutra u 17:05h na TV Doboj.

RTV DOBOJ
Novinar: Nenad Vasić
Foto: Vuk Savić

Prethodni članak„Putevi RS“ bacaju milione na signalizaciju lokalnog puta od 16 kilometara
Naredni članakDanas pretežno oblačno vrijeme