Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić očekuje da bi Savez za promjene narednih dana mogao da postigne konačan dogovor o nastupu na predstojećim opštim izborima.

Čavić je rekao Srni da predstavnici stranaka koje čine Savez za promjene vode intenzivne razgovore u vezi sa kandidatima za najvažnije funkcije, te da tokom tih razgovora nema nikakvih nesporazuma.

“Naš operativni plan o tome kako ćemo obavljati određene aktivnosti, uključujući i objavljivanje imena kandidata, stvar je dogovora. Očekujemo da bi narednih dana mogli da imamo zaokružen dogovor o svim pitanjima, ne samo za kandidature”, rekao je Čavić, koji je u Doboju prisustvovao sastanku predstavnika Saveza za promjene.

On je dodao da tu spadaju i osnovni elementi političkih poruka i sve ostalo što čini koncepciju nastupa na izborima.

“Takođe, svaka od stranaka ima svoje nadležne organe i moramo utvrditi dinamiku održavanja sjednica tih organa koji će potvrditi naše političke dogovore. Realno je da taj posao bude završen u drugoj polovini februara”, naveo je Čavić.

On kaže da bi narednih dana mogla da bude održana i zajednička konferencija za novinare ključnih ljudi iz Saveza za promjene.

Izvor: Srna

Prethodni članakFederer rutinski protiv Berdiha za polufinale AO
Naredni članakTelevizija u službi jednog čovjeka!