DOBOJ – Policijskoj stanici Doboj 1 sinoć oko 23.50 prijavljeno je da je u prostorijama ugostiteljskog objekta „Džungla“ postavljena eksplozivna naprava, nakon čega je prekinut koncert pjevača Ace Lukasa.

Na lice mjesta odmah su upućene patrole, osobe koje su bile u objektu su evakuisane, te je obavljen protivdiverzioni pregled. Nakon toga je utvrđeno da se radi o lažnoj prijavi.

– Preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti prijave i identifikovanja počinioca krivičnog djela „lažno prijavljivanje krivičnog djela“ – rekli su u PU Doboj.

Koncert je organizovao Miro Stevanović, vlasnik noćnog kluba “Baron”, koji je za srpskainfo.com potvrdio da koncert nije nastavljen nakon dojave o bombi.

– Dojava je bila 15 minuta prije planiranog kraja koncerta. U tom trenutku lokal je bio pun ljudi. Svi su evakuisani, a Aca Lukas je odmah napustio Doboj – rekao je Stevanović.

Popularni folker se nije oglašavao povodom ovog incidenta.

Osim policije, na lice mjesta upućeni su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Doboj, Služba hitne pomoći Doma zdravlja Doboj i službenici „Elektro Doboja“.

(IZVOR: Srpskainfo/foto:arhiva)

Prethodni članakUslovi za vožnju povoljni
Naredni članakNema otpuštanja radnika u ŽRS