Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da predstavnici “Trojke” moraju imati svoj stav, a ne da se odmah povinuju nekom strancu koji je došao u BiH, naglašavajući da će, ako tako nastavi, ta koalicija biti potpuno devastirana već na narednim izborima.

Komentarišući stavove stranaka “Trojke” o posjeti zvaničnika NATO i pomoćnika državnog sekretara SAD DŽejmsa O’Brajena BiH, Dodik je rekao da je to lažna i licemjerna politika.

– Јasno je rečeno “ako hoćete u NATO dođite, ako nećete, to je vaša odluka”. Ako “Trojka” može donijeti odluku da ide u NATO neka FBiH ide u NATO, Republika Srpska neće, možda je i to rješenje – rekao je Dodik.

On je rekao da je ovakvo ponašanje “Trojke” zamlaćivanje i da će doživjeti politički krah i biti potpuno devastirani ako tako nastave već na narednim izborima.

Dodik kaže da su predstavnici “Trojke” trebalo da kažu da stoje iza dogovora iz Laktaša, dodajući da više ne može podnijeti tu licemjernu i lažljivu politiku, zbog čega će biti prinuđen da javno objavi stenogram sa tog sastanka.

Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

Izvor: RTRS

Prethodni članakSanja Vulić potpredsjednik SNSD-a
Naredni članakPUTEVI: Magla u kotlinama, mogući nailasci na poledicu