Dobojski sportski kolektivi uključili su se u akciju prikupljanja novčane pomoći za liječenje naše sugrađanke Nine Bližnjaković. Nini je u januaru mjesecu dijagnostifikovan teži oblik leukemije. Ona se trenutno nalazi  u Beogradu i priprema za nastavak liječenja u inostranstvu gdje su potrebna velika finansijska sredstva.

Učenici Gimnazije ”Jovan Dučić” organizovali su humanitarni turnir u malom fudbalu. Kotizacija za učešće je 25 maraka. Prijavilo je se više od 50 ekipa u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. U dvorani Srednjoškolskog centra odigrana je rukometna utakmica kadetskih ekipa Sloge i Maglaja, a u sali Osnovne škole ”Vuk Stefanović Karadžić” igra se takođe humanitarna utakmica između domaćeg Pantera i Ukrine iz Prnjavora.

Dan prije i košarkaši FinDo-a odigrali su utakmice protiv ekipe MD klinci iz Modriče kako bi dali svoj doprinos. Utakmici je prisustvovao i naš reprezentativac, dobojlija Ognjen Kuzmić. A već u srijedu na programu su rukometne utakmice muških ekipa Sloge i Slobode iz Tuzle i ženske ekipe Doboja koja će najvjerovatnije igrati protiv Jedinstva iz Brčkog.

Foto galerija:


RTV DOBOJ

Novinar: Nenad Vasić
Foto: Vuk Savić

Prethodni članakVlast od naroda krije stvarno stanje provalije u kojoj je Republika Srpska
Naredni članakZIMSKI TURNIR U FUDBALU ”RUDANKA 2018”: Šampion iz Bijeljine najbolji