Gradski odbor SDS i Aktiv mladih ove političke partije Doboj u saradnji sa Gradskom boračkom organizacijom organizovali  podjelu jednokratnih novčanih pomoći povodom nastupajećeg praznika – Božića.

Novčana sredstva u iznosu od po 100 KM za božićne pečenice dobilo je jedanaest boraca odnosno članova Gradske boračke organizacije. Jedan od njih je i Zoran Petrović iz Podnovlja, koji kaže da će mu ova  pomoć u božićnim danima biti od velikog značaja.

Nisam se nadao ovoj pomoći, koja će mi svakako dobro doći za vrijeme ovih nadolazećih praznika, kazao je borac i samohrani otac iz Podnovlja.

Zamjenik predsjednika GO SDS Danijel Jošić prilikom uručivanja pomoći, borcima je čestitao Božić, poželivši da ga obilježe i proslave u zdravlju, sreći i veselju.

Zahvaljujem se presjedniku GO SDS u Doboju Obrenu Petroviću koji je obezbijedio ova finansijska sredstva, te svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam Božić, poručio je Jošić.

Predsjednik predsjedništva GBO Dušan Knežević zahvalio je članovima SDS-a u ime boraca, te poručio da bi takvih gestova trebalo biti više, kao i većeg angažovanja ostalih političkih partije po pitanju boračke populacije.

RTV Doboj
Bojana Lugonjić

Prethodni članakReal u finišu slomio Baskoniju
Naredni članakOgnjen Kuzmić: Bježao od šljiva, stigao do Reala !