U Doboju je u organizaciji Gradske uprave organizovano tradicionalno druženje povodom Božića i 9. januara- Dana Republike Srpske.

Zamjenik gradonačelnika Nebojša Marić građanima je čestitao 9. januar, istakavši da će u ovoj godini jedan od prioritetnih zadataka biti zaštita grada od poplava.

-Nadam se da će Elektro Doboj s obzirom da je skinuta koncesija sa rijeke Bosne krenuti sa izgradnjom hidrocentrala samim tim će se Doboj zaštiti od poplava, izjavio je Marić na današnjem prijemu.

Predsjednik Skupštine Gradske boračke organizacije Pero Tubić rekao je da je Dan Republike nešto što treba da se njeguje,  te da taj datum treba da bude na visokom nivou. On je ukazao i na težak položaj boračke populacije.

-Borci su u teškom položaju, shvataju da je je kriza u Republici i cijelom svijetu, ali uprkos tome pokušavamo da se izborimo za neka svoja osnovna prava, poručio je Tubić.

Prijemu su prisustvovali brojni gosti iz javnog, kulturno i političkog života grada Doboj, a molitvu je služilo dobojsko sveštenstvo . Povodom Dana Republike gradske ulice su okićene zastavama Republike Srpske.

RTV Doboj

Prethodni članakDoboj: Javni poziv za dostavu prijedloga i sugestija
Naredni članakOtvaranje novih poglavlja u martu