Slavko Kovačević izabran je večeras za predsjednika Aktiva penzionera Gradske organizacije Saveza nezavisnih socijaldemokrata Doboj.

Kovačevića je jednoglasno podržalo 70 delegata Izborne konferencije Aktiva penzionera dobojskog SNSD-a.

Za potpredsjednike Aktiva penzionera izabrani su dr Nikola Gavrić i Milorad Pijetlović.

Kovačević je rekao da je cilj ovog Aktiva da se pomogne penzionerima na cjelokupnom području Doboja u svemu onome u čemu oni iskažu potrebu, te da im se olakša život kroz određene vidove pomoći i druženja.

-U izbornoj smo godini, a imajući i vidu da su naši penzioneri najodgovorniji članovi naše Gradske organizacije imaćemo za njih pored naših redovnih i planske aktivnosti u kontekstu predstojećih lokalnih izbora. Siguran sam da će oni biti u potpunosti zadovoljni našim programom i aktivnostima. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve penzionere sa teritorije grada Doboja da se priključe i daju svoj doprinos u radu našeg Aktiva u narednom periodu – poručio je Kovačević.

Večerašnjoj izbornoj konferenciji prisustvovali su predsjednik GrO SNSD Doboj Obren Petrović, njegov zamjenik Danijel Jošić, član Izvršnog komiteta Boris Jerinić, predsjednici Aktiva žena i Aktiva mladih Dijana Kalenić i Aleksa Mirčetić, te brojni drugi gosti.

Pripremio: Igor Jovanović

Foto: Ustupljene fotografije

RTV Doboj

Prethodni članakGoganović: Nakon 11 godina Srbin na čelu Oružanih snaga, Knežević najbolji izbor
Naredni članakDogodilo se na današnji datum, 1. februara