Predstavnici beogradskog Fudbalskog kluba “Partizan” razgovarali su danas u Doboju sa kolegama iz “Sloge” o potpisivanju ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji..

Član Uprave “Partizana” Dragan Trailović rekao je novinarima da bi saradnja obuhvatala i edukaciju djece dobojske “Sloge” od trenera partizanove Omladinske škole fudbala, za koju kaže da je uz školu holandskog “Ajaksa# među prvima u Evropi.

Trailović kaže da Omladinska škola Fudbalskog kluba “Partizan” od 2019. godine sarađuje sa Školom fudbala iz dobojskog naselja Rudanka.

Predsjednik dobojske “Sloga” Miroslav Kršić kaže da beogradski klub ima veliki ugled među ljubiteljima fudbala i smatra važnom buduću saradnju u svim segmentima.

Nakon sastanka u Gradskoj upravi Doboj, zamjenik gradonačelnika Slavko Kovačević rekao je da će se po uspostavljanju saradnje dva kluba značajno unaprijediti kvalitet fudbala u ovom gradu.

Delegacija “Partizana” obišla je klupske prostorije dobojske “Sloge” i stadion u izgradnji, a nakon toga i dobojsko naselje Podnovlje gdje je položila vijenac na spomenik poginulim igračima Fudbalskog kluba “Polet” iz Podnovlja koji su stradali u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prethodni članakFondacija “Srpska kuća”: Nezapamćeni pritisak na humanitarni rad, nastavljamo dalje još jače
Naredni članakDogodilo se na današnji datum, 26. mart