Službenici Policijske uprave Doboj pronašli su specijalizovanu elektronsku opremu za rad putnog prelaza vrijednost oko 550.000 KM prilikom pretresa objekata u vlasništvu lica čiji su inicijali A.K. sa područja ovog grada.

Policija je došla do saznanja da se kod ovog lica nalaze predmeti koji potiču iz teške krađe koju je nepoznato lica izvršilo na štetu Javnog preduzeća “Autoceste FBiH”, a koje je prijavljeno Policijskoj upravi Odžak 28. aprila 2020. godine, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Oprema je oduzeta tokom jučerašnjeg pretresa objekata u vlasništvu A.K, a iz dobojske policije navode da nastavljaju rad na utvrđivanju svih činjenica, kao i identifikovanje izvršilaca krivičnog djela u saradnji sa Federalnom upravom policije.

Policija je dostavila izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju protiv lica iz Modriče čiji su inicijali D.R. zbog sumnje da je zloupotrebom ovlaštenja u sportskoj organizaciji steklo protivpravnu imovinsku korist od 9.305 KM.

Ovo lice je, kao ovlašteno za raspolaganje sredstvima u jednoj sportskoj organizaciji od avgusta 2020. do februara 2021. godine, bez odluke Izvršnog odbora i Skupštine u više navrata trošilo novčana sredstva i na taj način steklo protivpravnu imovinsku korist od 9.305 KM.

Dobojska policija juče je uhapsila vozača čiji su inicijali A.H. iz Maglaja koji je odbio da se podvrgne testiranju na prisustvo opojne droge. Ovom licu je izdat prekršajni nalog.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirane su četiri saobraćajne nezgode.

Nije bilo evidentiranih krivičnih djela i narušavanja javnog reda i mira.

Foto: Policijska uprava Doboj

Izvor: SRNA

Prethodni članakOtvorena kancelarija Naučno-tehnološkog parka Republike Srpske (FOTO)
Naredni članakDOBOJ: Spasojević: Tokom pet mjeseci 34 krivična djela zloupotrebe droga (FOTO)