ДОБОЈ, 21. ЈУНА /СРНА/ - Предсједник Скупштине града Добој Срећко Рекановић организовао је данас пријем за добитнике Вукове дипломе из добојских основних и средњих школа и уручио им новчане награде од по 200 КМ.

Predsjednik Skupštine grada Doboj Srećko Rekanović organizovao je danas prijem za dobitnike Vukove diplome iz dobojskih osnovnih i srednjih škola i uručio im novčane nagrade od po 200 KM.

Rekanović je rekao novinarima da su Vukovu nagradu dobila 53 učenika – 35 učenika iz šest osnovnih škola i 18 učenika iz pet srednjih škola.

“Dobiti Vukovu diplomu znači biti najbolji među najboljima, a učenici su pokazali izuzetan nivo znanja i discipline i njihov trud je primer inspiracija vršnjacima i potvrda da se svaki napor isplati”, izjavio je Rekanović.

On je istakao da je ostvareno postignuće i na ponos ove lokalne zajednice, te poručio dobitnicima da nastave da uče, istražuju i postavljaju visoke ciljeve.

Rekanović je naveo da će učenicima generacije nagrade biti uručene u četvrtak, 27. juna, tokom Akademije koja će biti organizovana povodom Dana grada – 28. juna. 

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prethodni članakVulić: Zbog opstrukcija iz Federacije u BiH propada elektro mreža
Naredni članakVRIJEME: Sutra sunčano, do 38 stepeni, po podne pljuskovi