Na 24. redovnoj sjednici Skupštine grada Doboja pred odbornicima se našao obiman dnevni red od 50 tačaka. Najveći broj tačaka odnosio se na prijedloge programa rada javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Doboj.

Od ovog zasjedanja lokalni parlament ima i novog potpredsjednika. Dosadašnji potpredsjednik iz reda SNSD-a Zoran Blagojević podnio je ostavku, a na njegovo mjesto došao je Hasan Begić iz SDP-a.

Sa sjednice izdvajamo i izmjenu dijela regulacionog plana „Centar Doboj blok 2”. Zahtjev je podnio grad Doboj kao investitor, koji ima u planu da rekonstruiše i adaptira poslovni objekat Slobomir P Univerziteta, te da umjesto objekta stare male privredne banke izgradi stambeno-poslovni objekat do 12 spratova.

Odbornici su jednoglasno podržali odluku da grad donira 20 hiljada KM za liječenje Zorana Jugovića, kojemu je potrebno više od 50 hiljada evra za operaciju u Turskoj.

Zbog ostavki tri načelnika odjeljenja u Gradskoj upravi na ovom skupštinskom zasjedanju imenovani su njihovi vršioci dužnosti i to Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Mladen Jevtić, Odjeljenja za poslove komunalne policije Željko Marjanović i Odjeljenja za inspekcijske poslove Milorad Duronjić.

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prethodni članakŠeranić: FZO objavio program za regulisanje prenatalnih testova
Naredni članakDOBOJ: Odigrana istorijska monodrama o Flori Sends (FOTO)