U susret božićnim praznicima Aktiv mladih GO SDS Doboj upriličio je tradicionalnu podjelu badnjaka svojim sugrađanima. Uz badnjak slučajni prolaznici, kako to red i običaj nalaže,  dobili su i jabuku, a najmlađe Dobojlije Djed Mraz i mladi SDS-ovci su častili slatkišima.

– Aktiv mladih SDS Doboj i ove godine organizovao je podjelu kalendara kao i slatkiša za najmlađe, kao i podjelu badnjaka koji je simbol Božića , rekao je predsjednik Aktiva mladih GO SDS Doboj Aleksandar Goganović, koji je ovom prilikom Dobojlijama čestitao Božić, poželivši da ga proslave u sreći, zdravlju i blagostanju.

-Kao i druge, i ovu akciju smo organizovali zahvaljujući predsjedniku naše stranke u Doboju Obrenu Petroviću, istakla je Dajana Šumatić.

Mladen Joskimović podsjetio je da je ova aktivnost tradicionalna, kao i da je omladina dobojskog SDS-a uvijek bila među narodom, te da će tako biti i u narendom periodu.

Tokom cijele godine Aktiv mladih SDS-a pomaže svoje sugrađane, posebno  socijalno-ugrožene porodice, a kako je novo rukovodstvo najavilo, ove godine će u svoj program više uključiti studente i učenike.

RTV Doboj

Prethodni članakZaduživanje se nastavlja, a naplata poreza nikad bolja?!
Naredni članak24. BOŽIĆNO – NOVOGODIŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU ”DOBOJ 2018” : Poznati novi finalisti