Za potrebe Službe obezbjeđenja Kazneno-popravnog zavoda Doboj stiglo je novo vozilo za kojim je iskazana potreba. Pored ovog vozila raspolažu sa još tri vozila od kojih je jedno „marica”. Novo vozilo od izuzetnog je značaja za ovu ustanovu. Zaokružen je sada vozni park. Četiri vozila su, kažu, dovoljna za obavljenje redovnih aktivnosti.

Sredstva za nabavku vozila obezbijedio je predsjednik Republike Spske Milorad Dodik. Nabavci se priključila i Gradska uprava Doboj. Obezbijeđena su sredstva i za brendiranje, nabavku i ugradnju zvučne i svjetlosne signalizacije.

Predaji novog vozila prisustvovali su gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijel Jošić.

U svom sastavu Kazneno-popravni zavod Doboj ima zatvoreno Odjeljenje za izvršenje mjere pritvora, poluotvoreno Odjeljenje za izvršenje kazne zatvora i poluotvoreno Odjeljenje u sklopu P.J. „Spreča“ locirano u neposrednoj blizini grada, na ulazu od Tuzle u mjestu Poljice, na parceli od 28.000 m2 zemljišta.

Opširnije u prilogu:

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prethodni članakVulić: Za Zvizdićevu dijagnozu nema terapije, lider ne može biti ni u mahali u kojoj živi
Naredni članakDogodilo se na današnji datum, 25. jun