Prava drama odigrala se 19. decembra nekoliko minuta nakon 15 časova na željezničkom mostu u mjestu Stanić Rijeka udaljenom nekoliko kilometara od centra Doboja. Dva policajca iz Policijske stanice Doboj dva Miroslav Mišić i Kristian Jović spasili su život 49-godišnje žene iz Gračanice, koja je sebi željela da oduzme život skokom sa pomenutog mosta u rijeku Spreču.

Nestanak ove žene bio je već prijavljen. Sama je nazvala policiju i rekla da će skočiti sa mosta. Odmah su sjeli u vozilo, upalili rotaciono svjetlo i za nekoliko minuta su stigli. Kada su se popeli na most uočili su žensku osobu da ide iz suprotnog pravca. Dozivali su ju da stane i brže bolje su potrčali prema njoj. Kada su bili udaljeni na četiri do pet koraka ona se pustila i pala u vodu.

Brzom reakcijom sspjeli su da je izvuku i uznesu uz brdo do vozila Hitne pomoći, koje je već čekalo da ju preuzme. Postojao je i kod njih strah da neće uspjeti stići na vrijeme da ju spasu, jer je riječ o vrlo nespristupačnom terenu. Epilog drame je na zadovoljstvo svih sa srećnim krajem. Ponosni su svi na ova dva heroja u plavom. Ponosni su i oni sami, jer su uspjeli da spasu ljudski život.

Opširnije u prilogu:

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prethodni članakDodik, Cvijanović i Vučić na svečanom prijemu kod Vučevića; Srpska i Srbija ostaju jake uprkos izazovima (FOTO/VIDEO)
Naredni članakVulić: Pošteni izbori znače da će SNSD pobjeđivati