U Doboju su realizovani veiki projekti zahvaljujući odličnoj saradnji grada sa republičkim institucijama, a sve to pokazuje da Doboj ide krupnim koracima naprijed i da nema namjeru da stane, izjavila je srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

– Bez te saradnje i bez velike mobilnosti i sredstava, ali dobre volje i aktivizma, nije moguće realizovati velike projekte – dodala je Cvijanovićeva.

Ističe, da bi se razumjele potrebe lokalne zajednice, potrebno je imati aktivnu lokalnu vlast.

– Takva vlast je u Doboju. Gledajući strateški razvoj Republike Srpske, znamo da Doboj i po svom geografskom položaju i svemu onome što nosi sa sobom, ima velike kapacitete i to trebamo da iskoristimo za neko buduće vrijeme – rekla je Cvijanovićeva u Doboju, gdje prisustvuje svečanoj akademiji povodom Dana grada.

Ona je navela da je u Doboju mnogo toga urađeno u ekonomskom, ali infrastrukturnom smislu, poput saobraćajne i komunalne infrastrukture i renoviranja škola.

Cvijanovićeva je čestitala rukovodstvu Doboja i stanovnicima Dan grada, kao i svim dobitnicima gradskih nagrada i priznanja čiji angažman je prepoznat, te dodala da je ponosna na jako dobru saradnju sa nevladinim sektorom.

– Svi zajedno služe boljem razumijenju, pravljenju boljeg ambijenta, ali črvšćih veza i sa Vladom Republike Srpske – navodi Cvijanović.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTRS

Prethodni članakVišković: Američke sankcije najviše štete zaposlenima u kompanijama (VIDEO)
Naredni članakDOBOJ: Dodik: Institucije Srpske podržavaju razvoj Doboja