Ana Petković iz Hrvatske i Leon Sloboda iz Slovačke pobjednici su Međunarodnog juniorskog tenirskog turnira “ITF juniors J30 Doboj open 2024”.

U ženskoj konkurenciji Petkovićeva je danas u finalu bila bolja od Kjare Jerolimov iz Hrvatske rezultatom 2:1 u setovima, dok je u muškoj Sloboda bio bolji od Lorenca Berta iz Italije rezultatom 2:1 u setovima.

Finalni susreti u parovima održani su juče a pobjednici su mađarsko-srpski teniski par Marsel Kovač i Nikola Radišić u muškoj, te francusko-hrvatski par Lana Agbaba i Ana Petković u ženskoj konkurenciji.

Međunarodni juniorski tenirski turnir “ITF juniors J 30 Doboj open 2024”, koji je počeo 24. juna, okupio je 148 igrača u muškoj i ženskoj konkurenciji iz više od 26 zemalja Evrope i svijeta.

Riječ je o juniorskom turniru za igrače do 18 godina.

Domaćin turnira je Teniski klub Doboj čiji je sekretar Dragan Dragičević istakao da je ovaj klub jedini u BiH koji organizuje turnire iz kategorija “ITF vorld tenis tur”, “ITF juniors tur”, i “Tenis Jurop”, kao i turnir za veterane koji okuplja takmičare iz zemalja regiona.

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prethodni članakDOBOJ: Međunarodni turnir u stonom tenisu okupio 109 takmičara (FOTO)
Naredni članakDOBOJ: Otvoren prvi “Pas šou Doboj 2024.” (FOTO)