Vijesti

DOBOJ: Alma Ras konačno i u Doboju (FOTO)

Na zadovoljstvo svih ljubitelja finog donjeg rublja i spavaćeg programa novi Alma Ras modni butik franšiznog tipa počinje sa radom u Doboju. Vrata svoje poslovnice na adresi Nemanjina 56E, svečano otvaraju 7. augusta u 11 sati. Za posjetitelje su pripremili mnoštvo iznenađenja, sniženja i do -70%, a prvih 50 kupaca očekuju i vrijedni pokloni.

Za sve dame koje uživaju u udobnom, sofisticiranom i kvalitetnom donjem rublju i pidžamama novootvoreni Alma Ras butik i istoimeni brend, bit će pravo malo osvježenje u našem gradu. Za ovo ljeto pronaći ćete i mnoštvo lepršavih i udobnih haljina od vrhunskih materijala evropskog porijekla koje će savršeno odgovoriti na sve vaše potrebe. Naravno, nije zanemarena niti jača polovina, a tu su odvažni artikli brenda Manners, koji su neizostavan dio svakodnevnice savremenog i modernog muškarca. Najmlađi će uživati u KIDS liniji i udobnim prirodnim materijalima, kao i veselim i razdraganim kreacijama. Uskoro vas očekuje nova kolekcija jesen/zima 2020/2021., koju je Alma Ras kreativni tim kreirao pažljivo misleći na svaki detalj osluškujući potrebe i želje svojih kupaca, stoga oni koji već nisu, prilika je i preporuka da se upoznaju sa navedenim brendovima i zaokruže svoj željeni stil.

Kompanija Alma Ras, domaći je brend lider u proizvodnji finog rublja i spavaćeg programa već 22 godine. Od samih početaka važi za nezaobilazno mjesto ljubitelja kvaliteta i udobnosti. Zahvaljujući vrhunskim kreacijama osim bh. tržišta otvorili su put regionalnom i evropskom počevši od Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Kosova, Srbije, Hrvatske, Slovenije pa sve do Danske.

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijenim Facebook stranicama brendova Alma Ras i Manners, te na Instagramu.

Foto: Alma Ras

Izvor: Alma Ras

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close